wtorek, 1 października 2013
Fasolka inaczej
Jeśli ktoś nie lubi tradycyjnej fasolki z bułką tartą lub tak jak ja nie może jeść glutenu proponuję takie jej przygotowanie.
Pyszna,zdrowa,sycąca:)
Polecam
Potrzebujemy:
-fasolka
-mała garść migdałów
-duża garść płatków kukurydzianych
-łyżka oleju kokosowego
Fasolkę ugotować na parze wrzucić na patelnię z olejem kokosowym.Chwilkę zrumienić dodać płatki z migdałami utłuczone w moździerzu .Poddusić wszystko około minuty na małym ogniu.
Podawać natychmiast.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Zielone pesto rzodkiewkowo brokułowe
Sezon na nowalijki w pełni ,szklarnia reaktywowana z niecierpliwością czekałam więc na pierwsze nowalijki. Natką pietruszki, koperku, ruko...

-
Dzień Mamy. Obchodzony chyba na całym świecie ,przepiękny czas kiedy to możemy zatrzymać się i pomyśleć ile zawdzięczamy kobiecie która sto...
-
Sezon na nowalijki w pełni ,szklarnia reaktywowana z niecierpliwością czekałam więc na pierwsze nowalijki. Natką pietruszki, koperku, ruko...
-
Dopiero co się urodziła a dziś skończyła dwa lata. Nie wiem kiedy ten czas minął. Wiem na pewno że był to wspaniały i wyjątkowy czas:...
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz