wtorek, 1 października 2013
Fasolka inaczej
Jeśli ktoś nie lubi tradycyjnej fasolki z bułką tartą lub tak jak ja nie może jeść glutenu proponuję takie jej przygotowanie.
Pyszna,zdrowa,sycąca:)
Polecam
Potrzebujemy:
-fasolka
-mała garść migdałów
-duża garść płatków kukurydzianych
-łyżka oleju kokosowego
Fasolkę ugotować na parze wrzucić na patelnię z olejem kokosowym.Chwilkę zrumienić dodać płatki z migdałami utłuczone w moździerzu .Poddusić wszystko około minuty na małym ogniu.
Podawać natychmiast.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Zielone pesto rzodkiewkowo brokułowe
Sezon na nowalijki w pełni ,szklarnia reaktywowana z niecierpliwością czekałam więc na pierwsze nowalijki. Natką pietruszki, koperku, ruko...
-
Dzień Mamy. Obchodzony chyba na całym świecie ,przepiękny czas kiedy to możemy zatrzymać się i pomyśleć ile zawdzięczamy kobiecie która sto...
-
Postanowiłam spróbować zrobić to oczyszczanie. Natknęłam sie na nie juz jakiś czas temu ale nie było okazji i jakiejś takiej ...
-
Spróbowałam i zakochałam się . Nie wiem dlaczego dopiero teraz...może ostry smak potraw mnie odstraszał . Imbir zawsze kojarzył mi s...
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz