wtorek, 10 września 2013
Biała pasta rybna
Dziś na szybko przygotowałam pastę rybną.
Zjedzona w mig w ostatniej chwili wyrwałam resztę by zrobić foto :)
Pasta jest pyszna ,sycąca o wyrazistym smaku.
Polecam kiedy nie macie pomysłu na kolację.
Składniki:
-duża makrela wędzona
- mała cebulka biała
- 5 ogórków kiszonych
-puszka groszku konserwowego
-3 ugotowane jaja na twardo
-pieprz
- przyprawa czubrica zielona
-łyżka majonezu
Makrelę obrać z ości porwać na małe kawałki.
Cebulę pokroić w kostkę,ogórki w pół plasterki.jaja w grubą kostkę.
Składniki połączyć doprawić przyprawami lekko wymieszać z majonezem.
Najlepiej smakuje ze swojskim chlebkiem:)
Smacznego.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Zielone pesto rzodkiewkowo brokułowe
Sezon na nowalijki w pełni ,szklarnia reaktywowana z niecierpliwością czekałam więc na pierwsze nowalijki. Natką pietruszki, koperku, ruko...

-
Dzień Mamy. Obchodzony chyba na całym świecie ,przepiękny czas kiedy to możemy zatrzymać się i pomyśleć ile zawdzięczamy kobiecie która sto...
-
Sezon na nowalijki w pełni ,szklarnia reaktywowana z niecierpliwością czekałam więc na pierwsze nowalijki. Natką pietruszki, koperku, ruko...
-
Dopiero co się urodziła a dziś skończyła dwa lata. Nie wiem kiedy ten czas minął. Wiem na pewno że był to wspaniały i wyjątkowy czas:...
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz