wtorek, 10 września 2013

Biała pasta rybna



Dziś na szybko przygotowałam pastę rybną.
Zjedzona w mig w ostatniej chwili wyrwałam resztę by zrobić foto :)
Pasta jest pyszna ,sycąca o wyrazistym smaku.
Polecam kiedy nie macie pomysłu na kolację.

Składniki:

-duża makrela wędzona
- mała cebulka biała
- 5 ogórków kiszonych
-puszka groszku konserwowego
-3 ugotowane jaja na twardo
-pieprz
- przyprawa czubrica zielona
-łyżka majonezu

Makrelę obrać z ości porwać na małe kawałki.
Cebulę pokroić w kostkę,ogórki w pół plasterki.jaja w grubą kostkę.
Składniki połączyć doprawić przyprawami lekko wymieszać z majonezem.
Najlepiej smakuje ze swojskim chlebkiem:)
Smacznego.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Zielone pesto rzodkiewkowo brokułowe

  Sezon na nowalijki w pełni ,szklarnia reaktywowana z niecierpliwością czekałam więc na pierwsze nowalijki. Natką pietruszki, koperku, ruko...